Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuws en aanbiedingen als eerste!

Whisky online bestellen » Private Cask

Whisky4u gaat een eigen vat laten bottelen. In samenwerking met 3006 whisky hebben wij een vat gekozen van een Royal Brackla uit 2014 gerijpt op Oloroso Sherry octaves. Waar Jop Boer van 3006 natuurlijk weer zijn "whisky magic" op los heeft gelaten. De eerste samples zijn geproefd en onze klanten zijn zeer enthousiast. Zonder de prijs te weten hebben al de nodige mensen hun fles gereserveerd. Dus we gaan naar verwachting in Oktober bottelen op cask strength. Proeven in de winkel is mogelijk. 

We zijn druk bezig met het uiteindelijke ontwerp van de fles en het etiket. Er zullen maximaal 40 tot 50 flessen beschikbaar komen. Je kunt nu  al flessen kopen van deze exclusieve en unieke botteling. Die dan naar verwachting in okt/ nov. leverbaar is.

News flash 28-09-2021: Het vaatje is vandaag gebotteld. De details; 57,5 flessen 59,9% ABV. Nu nog afwachten wanneer de flessen naar NL komen.

Update 12-01-22:  Helaas is ie nog steeds niet binnen.  We hebben toezegging voor deze maand, maar e.a. is afhankelijk van corona en andere pericelen in UK. We houden jullie op de hoogte.